Μάριος Φρίξου με αισθησεις θηλυκες

Expired

€2.00

Will be donated by Marios Frixou

*To a cause of your choice*


PRICE: 15HOW TO BUY:

  

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Controlley: 15 ευρώ με ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε όλη την Κύπρο. Η αγορά μπορεί να γίνει online από το CONTROLLEY STORE.

**Αν επιθυμείτε να πληρώσετε με ΜΕΤΡΗΤΑ, απλά συμπληρώστε διαδικτυακά αυτή την φόρμα παραγγελίας και πληρώστε το κατά την παραλαβή του βιβλίου.

Για αποστολή στο εξωτερικό επικοινωνήστε μαζί μας στο info@controlley.com. Έξοδα αποστολής για χώρες εκτός Κύπρου 5 ευρώ.

 OFFER DETAILS:

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Συγγραφέας: Μάριος Φρίξου

Ιδιωτική Έκδοση: Μάρτιος 2013

Best Seller (στην Κύπρο)

Γλώσσα: Ελληνική

Κατηγορία: Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία

Χαρακτηριστικά: 302 σελίδες, έγχρωμο μαλακό εξώφυλλο, 21 x 14 εκ.

ISBN: 978-9963-7044-6-0

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο Βασίλης από την Κύπρο, ήταν πέντε χρονών και ένοιωθε κάτι ʺπερίεργοʺ να τραντάζει τα σωθικά του... Θύμωνε και χτυπούσε το ποδαράκι του στο πάτωμα... Καθώς μεγάλωνε, αισθανόταν ακόμα πιο σίγουρος ότι ήταν εγκλωβισμένος... Στα δεκατρία του χρόνια, ο έρωτας του χτύπησε για πρώτη φορά την πόρτα... Τότε η καρδιά του φτερούγισε από απέραντη ευτυχία... Αργότερα, όταν άρχισε να ανακαλύπτει καλύτερα τον κόσμο γύρω του, βρέθηκε αντιμέτωπος με σοβαρές ʺεκπλήξειςʺ που τον προσγείωσαν απότομα... Βίωσε τον πόνο και την αδικία στον υπέρτατο βαθμό... Αργότερα, κάτι ξαφνικό και αναπάντεχο, τον απογείωσε ξανά σε μια καινούργια κατάσταση... Βρήκε τελικά την πραγματική ευτυχία, αυτή δηλαδή που ψάχνει ο κάθε άνθρωπος της γης;

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του συγγραφέα του στο Facebook