DEVITA RITM

Expired

€40.00

Will be donated by DETA ELIS CT

*To a cause of your choice*
HOW TO BUY:OFFER DETAILS:

"DEVITA ΡΙΤΜ 30" (New Generation)

Η συσκευή ευεξίας «DeVita Ritm» αποτελεί μοναδική στο είδος της εφεύρεση, η οποία βελτιώνει την διάθεσή σας, απαλλάσσει από το στρες και την χρόνια κόπωση.

Για πρώτη φορά έκαναν λόγο για την ενεργεία ως μέρος του ανθρώπινου σώματος και για τη σχέση της υγείας και κυκλοφορίας της ενεργείας οι αρχαίοι θεραπευτές στην Κίνα, Ινδία και Αίγυπτο. Κάθε όργανο του ανθρώπινου σώματος εκπέμπει συγκεκριμένες συχνότητες συντονισμού. Κάτω από την επίδραση των δυσμενών εξωτερικών παραγόντων της γεμάτης ‘αγχους, σύγχρονης ζωής, και του μολυσμένου περιβάλλοντος, οι συχνότητες αποκλίνουν από τα φυσικά όρια και προκαλείται ο κίνδυνος εμφάνισης της νόσου.

Η ηλεκτρομαγνητική συσκευή «DeVita - Ritm» - μια καινοτόμος μέθοδος για την διατήρηση της καλής υγείας και ευεξίας. «DeVita - Ritm» απαλά και με ασφάλεια επηρεάζει τον ανθρώπινο οργανισμό μη προκαλώντας διαταραχές στην ενεργειακή ισορροπία εν όλω ή σε τοπικό επίπεδο.

Η συσκευή διαθέτει 30 βασικά προεπιλεγμένα προγράμματα, τα οποία θα βοηθήσουν εσάς και τους κοντινούς σας ανθρώπους να διατηρήσετε μια καταπληκτική διάθεση. Επιπλέον, η συσκευή έχει τη δυνατότητα να προγραμματιστεί στα πλαίσια οποιουδήποτε από τα 1500 διαθέσιμα προγράμματα πρόληψης με το «Therapy 8». Αυτό επιτρέπει να επιλεχτεί μια μεμονωμένη προληπτική πορεία για κάθε άτομο.

 

 

 

Πλεονεκτήματα της «DeVita Ritm»:

 1. Συμβάλλει στην απομάκρυνση των τοξινών από τον οργανισμό: καταπολεμά την κόπωση, το άγχος, την ευερεθιστότητα, την αδυναμία, τις διαταραχές ύπνου.
 2. Βελτιώνει τη συνολική κατάσταση του οργανισμού: επιδρά θετικά στο καρδιοαγγειακό σύστημα, προστατεύει από παθήσεις των αγγείων, ρυθμίζει τη λειτουργία τού εντέρου.
 3. Είναι μια χρήσιμη συσκευή για σπουδάζοντες: βελτιώνει τη μνήμη, την συγκέντρωση, την κατάσταση των αγγείων, ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό, απαλύνει την κόπωση των ματιών.

 

 

ΤΙΜΗ: 540 ευρώ

 ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ: DETA ELIS

ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ της συσκευής επικοινωνήστε μαζί μας στο 25315454 ή ηλεκτρονικά στο info@controlley.com

 Σημείωση: Η συσκευή είναι πιστοποιημένη από την Γερμανική εταιρία SGS και διαθέτει 2 χρόνια εγγύηση.

 

**40 ευρώ από κάθε πώληση μιας συσκευής παραχωρούνται ως εισφορά για στήριξη μιας κοινωνικής δράσης της επιλογής του αγοραστή**  

 

 

 

.............................................................................................................

 

Η αρχή λειτουργίας των συσκευών DeVita βασίζεται στην δράση χαμηλών συχνοτήτων υγείας, φυσιολογικών για τον οργανισμό. Η πνευματική και σωματική αρμονία, επομένως, επιτυγχάνεται χωρίς κάποια δραστική εξωτερική επέμβαση. Οι φορητές συσκευές DeVita προορίζονται για την διατήρηση υψηλού επιπέδου υγείας και έχουν σαν στόχο την αναζωογόνηση των συστημάτων του οργανισμού. Η τεχνολογία με αντικείμενο την επίδραση των συχνοτήτων στον ανθρώπινο οργανισμό άρχισε να αναπτύσσεται από τις αρχές του 20ου αιώνα. Οι μελέτες σε αυτόν τον τομέα διεξάγονταν σε χρονική διάρκεια 80 ετών. Φυσικοί παγκοσμίου φήμης εργάζονταν για την τελειοποίηση αυτής της τεχνολογίας. Στις συσκευές DeVita τελευταίας γενεάς, έχουν υλοποιηθεί οι μεγαλύτερες εφευρέσεις της Φυσικής Επιστήμης που απευθύνονται στον τομέα της διατήρησης της υγείας και της καλής διάθεσης του ανθρώπου. Πρόκειται για πρωτοποριακά προϊόντα, των οποίων δεν υπάρχουν αντίστοιχα σε ολόκληρο τον κόσμο. Στα θεμέλια των τεχνολογιών DeVita βρίσκονται τα επιστημονικά επιτεύγματα των σημαντικότερων πρωτοπόρων επιστημόνων από την Γερμανία, την Αμερική,την Ρωσία. Σήμερα, η εταιρεία DETA ELIS HOLDING είναι η No1 παγκοσμίως εταιρεία στην εκπόνηση και παραγωγή συσκευών ευεξίας με βάση τον βιοσυντονισμό.

 

Κατάλογος βασικών των προγραμμάτων

 1. Ενεργή προστασία
 2. Φλέβες - Πρόληψη
 3. Κυκλοφορία αίματος
 4. Καθαρισμός οργανισμού
 5. Καλή όραση
 6. Ξεκούραση των ματιών
 7. Ανοσία
 8. Ενέργεια – Τόνωση
 9. Καλή διάθεση
 10. Αναζωογόνηση
 11. Μυϊκός τόνος
 12. Κατά του κρυολογήματος
 13. Πέψη
 14. Αποκατάσταση
 15. Κόπωση πλάτης
 16. Κατά του πόνου
 17. Υγιής καρδιά
 18. Κατά του άγχους
 19. Καθαρά νεφρά
 20. Λειτουργικές αρθρώσεις
 21. Καθαροί πνεύμονες
 22. Καθαρό δέρμα
 23. Αύξηση της συγκέντρωσης
 24. Αποτοξίνωση
 25. Ανδρική νεότητα
 26. Γυναικεία νεότητα
 27. Ρύθμιση της χοληστερίνης
 28. Ακριβές μέτρημα
 29. Γρήγορη ανάγνωση
 30. Μνήμη

 

Προσοχή! Η συσκευή έχει αντένδειξη της χρήσης σε γυναίκες κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης και σε ανθρώπους, που έχουν υποστεί μεταμόσχευση οργάνων. Επίσης, δεν συνιστάται η χρήση κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων μηνών μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου. Με σοβαρές καρδιακές νόσους η συσκευή πρέπει να τοποθετείται σε απόσταση όχι πιο κοντά από 0,5 μ. από το σώμα.

 

 

"Η συσκευή DEVITA RITM δουλεύει με το να διορθώνει και να αποκαθιστά τις βασικές λειτουργίες του σώματος, όταν αυτό εκτίθεται σε χαμηλής ενέργειας ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις, οι οποίες συχνότητες κυμαίνονται από 0,1 Hz έως 100 Hz.
Η συσκευή δουλεύει αθόρυβα και ανώδυνα με περισσότερες από 1650 ξεχωριστές συχνότητες, βασισμένες στην αρχή των αρμονικών συχνοτήτων, οι οποίες με ήπιο τρόπο αποκαθιστούν την φυσιολογική λειτουργία των οργάνων και συστημάτων, ενώ ταυτόχρονα αποτοξινώνουν.
Αυτές οι αρμονικές συχνότητες της συσκευής DEVITA RITM είναι τέλεια εναρμονισμένες με τις φυσιολογικές συχνότητες του σώματος και δεν είναι επιβλαβείς επ’ ουδενί."

Dr George Georgiou, International expert in bioresonance therapy