DEVITA AP

Expired

€40.00

Will be donated by DETA ELIS CT

*To a cause of your choice*
HOW TO BUY:OFFER DETAILS:

"DEVITA AP 30" (New Generation)

Η μοναδική παγκοσμίως συσκευή ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων «DeVita-AP» 30 (New Generation) στοχεύει στην διατήρηση υψηλού δείκτη υγείας για κάθε άνθρωπο.

Η λειτουργική δράση της συσκευής βασίζεται στην εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων, που συντονίζονται με τις ταλαντώσεις οι οποίες εκπέμπονται από διαφορετικών τύπων παράσιτα - από ιούς έως και έλμινθες.

Μ’ αυτόν τον τρόπο το «DeVita - AP» επιλεκτικά στοχεύει τα παθογόνα μικρόβια και συμβάλει στην εξουδετέρωσή τους, γεγονός που επιτρέπει στον ανθρώπινο οργανισμό να λειτουργήσει σε φυσικές, μη επιβαρυμένες από εξωτερικές παράγοντες συνθήκες. Η συχνότητα δόνησης ρυθμίζεται με εξαιρετική ακρίβεια, ώστε να πλήξει στοχευόμενα κάποιο συγκεκριμένο μικροοργανισμό, χωρίς να βλάπτει τους περιβάλλοντες ιστούς και όργανα.

Η συσκευή διαθέτει 30 γενικά προγράμματα, τα οποία θα βοηθήσουν εσάς και τους κοντινούς σας ανθρώπους να διατηρήσετε μια καταπληκτική διάθεση και ευεξία. Επιπλέον, ο χρήστης της συσκευής έχει τη δυνατότητα να προγραμματίσει οποιοδήποτε από τα περίπου 1500 διαθέσιμα προγράμματα πρόληψης «Therapy 8», γεγονός που επιτρέπει να επιλεχτεί μια εξατομικευμένη πορεία πρόληψης για κάθε άτομο.

 

 

Πλεονεκτήματα του «DeVita AP»:

 1. Καθαρίζει αποτελεσματικά τον οργανισμό, βοηθώντας όχι μόνο να απαλλαγείτε από τους μύκητες, ιούς και τα παράσιτα, αλλά και να διατηρήσετε την νεότητα, να βελτιώσετε τις αντοχές σας.
 2. Ομαλοποιεί την λειτουργία των εσωτερικών οργάνων και συστημάτων, βελτιώνοντας την υγεία των ματιών, απαλλάσσοντας από ημικρανίες και πονοκεφάλους.
 3. Συμβάλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού, προστατεύει από τα εποχιακά κρυολογήματα και βοηθάει στην πρόληψη των αλλεργιών.
 4. Είναι ακίνδυνη για τα παιδιά: η συσκευή αποτελεί ένα άριστο μέσον για την πρόληψη από τις έλμινθες και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους ιούς και τα βακτήρια.

 

 

ΤΙΜΗ: 540 ευρώ

 ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ: DETA ELIS

ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ της συσκευής επικοινωνήστε μαζί μας στο 25315454 ή ηλεκτρονικά στο info@controlley.com

 Σημείωση: Η συσκευή είναι πιστοποιημένη από την Γερμανική εταιρία SGS και διαθέτει 2 χρόνια εγγύηση.

 

**40 ευρώ από κάθε πώληση μιας συσκευής παραχωρούνται ως εισφορά για στήριξη μιας κοινωνικής δράσης της επιλογής του αγοραστή** 

 

 

 

..........................................................................................................................................

 

Η αρχή λειτουργίας των συσκευών DeVita βασίζεται στην δράση χαμηλών συχνοτήτων υγείας, φυσιολογικών για τον οργανισμό. Η πνευματική και σωματική αρμονία, επομένως, επιτυγχάνεται χωρίς κάποια δραστική εξωτερική επέμβαση. Οι φορητές συσκευές DeVita προορίζονται για την διατήρηση υψηλού επιπέδου υγείας και έχουν σαν στόχο την αναζωογόνηση των συστημάτων του οργανισμού. Η τεχνολογία με αντικείμενο την επίδραση των συχνοτήτων στον ανθρώπινο οργανισμό άρχισε να αναπτύσσεται από τις αρχές του 20ου αιώνα. Οι μελέτες σε αυτόν τον τομέα διεξάγονταν σε χρονική διάρκεια 80 ετών. Φυσικοί παγκοσμίου φήμης εργάζονταν για την τελειοποίηση αυτής της τεχνολογίας. Στις συσκευές DeVita τελευταίας γενεάς, έχουν υλοποιηθεί οι μεγαλύτερες εφευρέσεις της Φυσικής Επιστήμης που απευθύνονται στον τομέα της διατήρησης της υγείας και της καλής διάθεσης του ανθρώπου. Πρόκειται για πρωτοποριακά προϊόντα, των οποίων δεν υπάρχουν αντίστοιχα σε ολόκληρο τον κόσμο. Στα θεμέλια των τεχνολογιών DeVita βρίσκονται τα επιστημονικά επιτεύγματα των σημαντικότερων πρωτοπόρων επιστημόνων από την Γερμανία, την Αμερική,την Ρωσία. Σήμερα, η εταιρεία DETA ELIS HOLDING είναι η No1 παγκοσμίως εταιρεία στην εκπόνηση και παραγωγή συσκευών ευεξίας με βάση τον βιοσυντονισμό.

Προσοχή! Η συσκευή έχει αντένδειξη της χρήσης σε γυναίκες κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης και σε ανθρώπους, που έχουν υποστεί μεταμόσχευση οργάνων. Επίσης, δεν συνιστάται η χρήση κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων μηνών μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου. Με σοβαρές καρδιακές νόσους η συσκευή πρέπει να τοποθετείται σε απόσταση όχι πιο κοντά από 0,5 μ.

  

Κατάλογος των βασικών προεπιλεγμένων προγραμμάτων.

 

 1. Ανοσία (Imm. resistance)

Η ανοσία είναι η ικανότητα ενός οργανισμού να αμύνεται ενάντια σε δράση των παθογόνων ιών, βακτηρίων, κάποιων εξωτερικών βλαβερών παραγόντων. Όσο ισχυρότερο είναι το ανοσοποιητικό σύστημα, τόσο λιγότερο το άτομο κινδυνεύει να αρρωστήσει. Ενίσχυση των δυνάμεων του ανοσοποιητικού συστήματος - μια από τις προτεραιότητες του προορισμού «Wellness». Παράλληλα με τη χρήση προγράμματος συνιστώνται η αποφυγή επιβλαβών συνηθειών, ισορροπημένη διατροφή, υγιεινός τρόπος ζωής. Το πρόγραμμα «Ανοσία» ενισχύει το ανοσοποιητικόσύστημα οργανισμού και παρέχει αξιόπιστη προστασία από τις βλαβερές επιδράσεις.

Μέθοδος εφαρμογής: Το πρόγραμμα δέον να χρησιμοποιείται καθημερινά το πρωί αμέσως μετά το ξύπνημα. Δεν συνιστάται η χρήση προγράμματος πριν του ύπνου, διότι μπορεί να προκληθεί η αϋπνία.

 

 1. Καθαρά μάτια D (Clean eyes D)

Τα παιδιά παίζουν πολλές φορές σε αμμοδοχείο, καλουμπούν στο νερό, ακουμπούν τα ζώα και στην συνέχεια τρίβουν τα μάτια τους με τα βρώμικα χέρια. Μερικές φορές μ’ αυτόν τον τρόπο εισέρχονται στα μάτια βακτήρια που προκαλούν τη βακτηριακή επιπεφυκίτιδα. Το πρόγραμμα «Καθαρά μάτια D» έχει ως στόχο την πρόληψη, αφαίρεση φλεγμονής, πόνου και έντονης φαγούρας των παιδικών ματιών και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας του αίματος.

Μέθοδος εφαρμογής: Το πρόγραμμα χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια των 10 ημερών, 2-3 φορές την ημέρα, καθώς και 1 φορά ανά 3 ημέρες το πρόγραμμα συνιστάται να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το πρόγραμμα «Αποτοξίνωση».

 

 1. Καθαρά μάτια Α (Clean eyes A)

Την εποχή άνοιξη/καλοκαίρι οι μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να βγουν έξω λόγω της εμφάνισης στον αέρα σκόνης και γύρης, τα οποία προκαλούν δακρύρροια, ανυπόφορη φαγούρα, ερυθρότητα και πρήξιμο των ματιών. Όλα αυτά τα συμπτώματα υποδηλώνουν την αλλεργική επιπεφυκίτιδα, που μπορεί επίσης να προκύπτει με κατανάλωση ορισμένων τροφίμων, φαρμάκων, ή ως αντίδραση το τρίχωμα των ζώων. Το πρόγραμμα «Καθαρά μάτια Α» θα βοηθήσει σ’ αυτές τις περιπτώσεις.

Μέθοδος εφαρμογής: Το πρόγραμμα συνιστάται για χρήση 2-3 φορές την ημέρα. Μία φορά ανά 3 ημέρες συνιστάται να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το πρόγραμμα «Αποτοξίνωση».

 

 1. Βλέφαρα (Eyelids)

Τα βλέφαρα είναι η προστασία των ματιών. Από την υγεία των βλεφάρων σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται η όραση. Πρήξιμο των βλεφάρων, ερεθισμός, εμφάνιση ελκών στα άκρα των βλεφάρων, καθώς και η διαταραχή στην ανάπτυξη των βλεφαρίδων προκαλούν έντονη δυσφορία. Ως αποτέλεσμα τα μάτια δεν έχουν ωραία εμφάνιση, ενώ παρατηρείται και φωτοφοβία. Σε συνδυασμό με φαρμακευτική θεραπεία το πρόγραμμα «Βλέφαρα» φέρνει σημαντική ανακούφιση, μειώνει ή εξαλείφει τα συμπτώματα της νόσου.

Μέθοδος εφαρμογής: Το πρόγραμμα χρησιμοποιείται 2 φορές την ημέρα για 20 ημέρες. Μία φορά ανά 3 ημέρες συνιστάται να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το πρόγραμμα «Αποτοξίνωση».

 

 1. Κερατοειδής (Cornea)

Ο κερατοειδής είναι ο πρόσθιος χιτώνας του ματιού, που προστατεύει το μάτι από βλάβες και σκόνη. Η διατήρηση της υγείας του κερατοειδούς σημαίνει διατήρηση της υγείας όλου του ματιού. Διάφορες πιθανές αιτίες τραυματισμού του κερατοειδούς μπορούν να συνεπιφέρουν τη θολότητα, ερυθρότητα, πρήξιμο και δακρύρροια. Το πρόγραμμα «Κερατοειδής» βοηθά να απαλλαγούμε από αυτές τις συνέπειες.

Μέθοδος εφαρμογής: Το πρόγραμμα χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα για 20 ημέρες. Μία φορά ανά 3 ημέρες συνιστάται να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το πρόγραμμα «Αποτοξίνωση».

 

 1. Κατά της γρίπης С (Anti-flu C)

Επιδημία της λεγόμενης «γρίπης των χοίρων» συνέβη το 2009. Αυτός ο ιός ανήκει στον υπότυπο Η1Ν1 και μεταδίδεται από άτομο σε άτομο, προκαλώντας τις ασθένειες με συμπτώματα, που δεν διαφέρουν από την κοινή ανθρώπινη γρίπη. Κατά τη διάρκεια της επιδημίας είναι απαραίτητο να διεξάγονται τα προληπτικά μέτρα στο σύνολο των οποίων πρέπει να περιλαμβάνεται και το πρόγραμμα «Κατά της γρίπης С».

Μέθοδος εφαρμογής: Με σκοπό την πρόληψη κατά τη διάρκεια της επιδημίας το πρόγραμμα χρησιμοποιείται 1 φορά ανά 2 ημέρες. Εάν είναι απαραίτητο - καθημερινά. Μία φορά ανά 3 ημέρες συνιστάται να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το πρόγραμμα «Αποτοξίνωση».

 

 1. Κατά της γρίπης Β (Anti-flu B)

Ο ιός της γρίπης Β μπορεί να εξαπλωθεί μεταξύ των ανθρώπων. Η πιο κοινή μέθοδος μετάδοσης της νόσου είναι μέσω της εισπνοής ή της κατάποσης σταγονιδίων στον αέρα. Η έγκαιρη πρόληψη θα μειώσει τον κίνδυνο της εμφάνισης ασθένειας αυτής.

Μέθοδος εφαρμογής: Με σκοπό την πρόληψη κατά τη διάρκεια της επιδημίας το πρόγραμμα χρησιμοποιείται 1 φορά ανά 2 ημέρες. Εάν είναι απαραίτητο - καθημερινά. Μία φορά ανά 3 ημέρες συνιστάται να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το πρόγραμμα «Αποτοξίνωση».

 

 1. Κατά της γρίπης А (Anti-flu A)

Ο ιός της γρίπης Α είναι επικίνδυνος όχι μόνο για τους ανθρώπους αλλά και για τα ζώα. Ο ιός αυτός προκαλεί επιδημίες σε σοβαρό επίπεδο και καλύπτει μεγάλες περιοχές. Ως εκ τούτου, είναι αναγκαία η διεξαγωγή της έγκαιρης πρόληψης. Χρησιμοποιήστε γι’ αυτόν το λόγο το πρόγραμμα «Κατά της γρίπης А», συνδυάζοντας με τα προγράμματα για τον καθαρισμό της λέμφου του ήπατος και των νεφρών. Απαραίτητα πρέπει να τηρούνται οι κανόνες της προσωπικής υγιεινής.

Μέθοδος εφαρμογής: Με σκοπό την πρόληψη κατά τη διάρκεια της επιδημίας το πρόγραμμα χρησιμοποιείται 1 φορά ανά 2 ημέρες. Εάν είναι απαραίτητο - καθημερινά.

Μία φορά ανά 3 ημέρες συνιστάται να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το πρόγραμμα «Αποτοξίνωση».

 

 1. Κατά της γρίπης-γενικό (Anti-flu basic)

H γρίπη είναι μία σοβαρή ιογενής λοίμωξη. Όμως ο ίδιος ο ιός δεν είναι τόσο επικίνδυνος, όσο οι επιπλοκές εξαιτίας της νόσου. Με ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα ο οργανισμός γίνεται ευαίσθητος στην «επίθεση» άλλων λοιμώξεων. Για να αποφευχθούν οι δυσάρεστες συνέπειες στην περίοδο της εξάπλωσης της ασθένειας χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα «Κατά της γρίπης-γ.». Προκειμένου να αποφευχθεί η βακτηριακή λοίμωξη θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιηθεί το πρόγραμμα «Κατά των κόκκων» και τα προγράμματα για τον καθαρισμό λέμφους, ήπατος και νεφρών.

Μέθοδος εφαρμογής: Με σκοπό την πρόληψη κατά τη διάρκεια της επιδημίας το πρόγραμμα χρησιμοποιείται 1 φορά ανά 2 ημέρες. Εάν είναι απαραίτητο - καθημερινά. Μία φορά ανά 3 ημέρες συνιστάται να χρησιμοποιηθεί αυτό το πρόγραμμα σε συνδυασμό με το πρόγραμμα «Αποτοξίνωση».

 

 1. Αποτοξίνωση (Detoxication)

Το πρόγραμμα αυτό βοηθά το ήπαρ στην καταπολέμηση των παράσιτων και λοιμώξεων, μειώνοντας την επιβάρυνση το σημαντικού αυτού οργάνου και επιταχύνοντας την απομάκρυνση των επιβλαβών ουσιών από τον οργανισμό.

Μέθοδος εφαρμογής: Το πρόγραμμα χρησιμοποιείται 1 φορά ανά 3 μέρες. Ταυτόχρονα πρέπει να πίνετε το καθαρό πόσιμο νερό σε ποσότητα 1-1,5 λίτρα ημερησίως.

 

 1. Κατά της αλλεργίας (Anti-allergy)

Στον σύγχρονο τρόπο ζωής είναι αδύνατο να απαλλαγούμε από προσβολή των αλεργιών Ακόμα και η απλή ανακούφιση των επιπτώσεων της αλλεργίας είναι αρκετά δύσκολη. Το πρόγραμμα «Κατά της αλλεργίας» μειώνει την οξύτητα των αλλεργικών αντιδράσεων – κνησμό, ρινική συμφόρηση, δακρύρροια, μειώνει εξανθήματα στο δέρμα. Είναι πολύ σημαντικό να ενισχυθεί ταυτόχρονα το ανοσοποιητικό σύστημα.

Μέθοδος εφαρμογής: Το πρόγραμμα χρησιμοποιείται καθημερινά κατά τη διάρκεια των 10 ημερών το πρωί και το βράδυ. Μία φορά ανά 3 ημέρες συνιστάται να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το πρόγραμμα «Αποτοξίνωση».

 

 1. Χωρίς κρυολογήματα (No cold)

Οι περισσότερες οξείες αναπνευστικές λοιμώξεις μεταδίδονται από αερομεταφερόμενα σταγονίδια. Στον χώρο εργασίας, μέσα μεταφοράς, σινεμά, αν κάποιος φτερνίστηκε, όλοι, που βρίσκονται γύρω σ’ αυτόν τον χώρο κινδυνεύουν να αρρωστήσουν. Ο καθένας που ήταν στον ίδιο χώρο με τον άρρωστο ή υπερψύχθηκε, πρέπει να λάβει τα προληπτικά μέτρα – να χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα «Χωρίς κρυολογήματα». Το πρόγραμμα αυτό θα προστατεύει τον οργανισμό από πολλαπλασιασμό των ιών.

Μέθοδος εφαρμογής: Με σκοπό την πρόληψη το πρόγραμμα χρησιμοποιείται 2 φορές την ημέρα. Μία φορά ανά 3 ημέρες συνιστάται να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το πρόγραμμα «Αποτοξίνωση».

 

 1. Κατά των κόκκων (Cocci stop)

Οι σταφυλόκοκκοι και οι στρεπτόκοκκοι συνεχώς βρίσκονται στο δέρμα και στις βλεννογόνους της μύτης και του λαιμού. Πολλές φορές στα ταξίδια οι άνθρωποι στερούνται ύπνου υπερψύχονται και κουράζονται σωματικά. Αυτό εξασθενεί το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Στην περίπτωση αυτή οι κόκκοι αρχίζουν να επηρεάζουν αρνητικά τον οργανισμό. Ο άνθρωπος αισθάνεται πονόλαιμο, αυξημένο πυρετό, αδιαθεσία. Το πρόγραμμα «Κατά των κόκκων» μειώνει τις αρνητικές επιπτώσεις των κόκκων, επιτρέπει στον οργανισμό να ανακτήσει τις δυνάμεις και την ανοσία.

Μέθοδος εφαρμογής: Το πρόγραμμα θα πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινά μέχρι την πλήρη ανάρρωση. Μία φορά ανά 3 ημέρες συνιστάται να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το πρόγραμμα «Αποτοξίνωση».

 

 1. Καθαρά μάτια (Clean eyes)

Πόνος, πρήξιμο, ερυθρότητα, δακρύρροια μπορούν να είναι τα συμπτώματα φλεγμονής στα μάτια, που προέκυψε με διαφορετικές αιτίες. Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα «Καθαρά μάτια» για τη βελτίωση της κατάστασης των ματιών.

Μέθοδος εφαρμογής: Το πρόγραμμα χρησιμοποιείται καθημερινά όταν απαιτείται. Μία φορά ανά 3 ημέρες συνιστάται να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το πρόγραμμα «Αποτοξίνωση».

 

 1. Ελεύθερη αναπνοή (Free breath)

Η ελεύθερη αναπνοή είναι το κύριο συστατικό της ευεξίας. Με την έλλειψη αναπνοής ο οργανισμός στερείται το οξυγόνο, και ως εκ τούτου, δεν παράγεται η αναγκαία για τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού και ζωτικές διαδικασίες ενέργεια. Το πρόγραμμα

«Ελεύθερη αναπνοή» συμβάλει στην καταπολέμηση της ρινικής συμφόρησης που προκαλείται από διάφορους λόγους.

Μέθοδος εφαρμογής: Το πρόγραμμα χρησιμοποιείται 1 φορά ανά 2 ημέρες. Μία φορά ανά 3 ημέρες συνιστάται να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το πρόγραμμα «Αποτοξίνωση».

 

 1. Υποστήριξη του καλοφαγά (Help a gourmand)

Πάντα θέλουμε να δοκιμάσουμε διαφορετικά πιάτα της κουζίνας, που τόσο πλούσια προσφέρουν καφετέριες και εστιατόρια. Όμως ο οργανισμός μας δεν είναι πάντα σε θέση να δεχτεί όλη την ποικιλία πιάτων, και τότε εμφανίζονται διαταραχές του εντέρου, κοιλιακό άλγος, ναυτία, πυρετός και άλλα δυσάρεστα συμπτώματα. Το πρόγραμμα «Υποστήριξη του καλοφαγά» ομαλοποιεί τη λειτουργία του έντερου και στομαχιού, απομακρύνει τις βλαβερές ουσίες από τον οργανισμό.

Μέθοδος εφαρμογής: Το πρόγραμμα συνιστάται να χρησιμοποιηθεί 2-3 φορές την ημέρα μέχρι την πλήρη αποκατάσταση οργανισμού. Μία φορά ανά 3 ημέρες συνιστάται να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το πρόγραμμα «Αποτοξίνωση».

 

 1. Αντισηπτικό (Antiseptic)

Κάνοντας δραστήρια ζωή κάποιες φόρες συμβαίνουν και μικρές εκδορές, κοψίματα. Τις περισσότερες φορές απλά δεν τους δίνουμε προσοχή. Όμως κατά την λύση της συνέχειας του δέρματος στον οργανισμό μπορεί να διεισδύσει η μόλυνση και διάφοροι μικροοργανισμοί, που προκαλούν φλεγμονή. Σ’ αυτήν την περίπτωση, είναι αναγκαίο να απολυμανθεί το δέρμα με κάποιο αντισηπτικό. Στην συνέχεια το πρόγραμμα «Αντισηπτικό» βοηθά στην απομάκρυνση από οργανισμό των βλαβερών ουσιών και στην ταχεία ανάρρωση.

Μέθοδος εφαρμογής: Το πρόγραμμα χρησιμοποιείται για να βοηθήσει σε όλες τις φλεγμονώδεις διαδικασίες. Η συχνότητα της χρήσης εξαρτάται από το βαθμό της φλεγμονής (2-3 φορές ημερησίως). Μετά από το εν λόγω πρόγραμμα είναι απαραίτητη η χρήση των προγραμμάτων για τον καθαρισμό της λέμφου, του ήπατος και των νεφρών.

 

 1. Καθαρά πέλματα (Clean feet)

Οι μύκητες μπορούν να μεταδοθούν σε δημόσιους χώρους (πισίνες, γυμναστήρια, σάουνες κ.λπ.) Το πρόγραμμα «Καθαρά πέλματα» βοηθά τον οργανισμό για θα είναι πιο ανθεκτικός στους μύκητες και μειώνει την ανάπτυξή τους. Χρησιμοποιείτε αυτό το πρόγραμμα ως πρόληψη των μυκητιάσεων και θα έχετε πάντα καθαρά και όμορφα πέλματα.

Μέθοδος εφαρμογής: Το πρόγραμμα συνιστάται να χρησιμοποιηθεί 2 φορές την ημέρα μέχρι την πλήρη εξαφάνιση των συμπτωμάτων. Μία φορά ανά 3 ημέρες συνιστάται να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το πρόγραμμα «Αποτοξίνωση».

 

 1. Χωρίς πονοκέφαλο (Head w/o pain)

Ο πονοκέφαλος μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή. Δεν χρειάζεται να υποφέρετε! Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα «Χωρίς πονοκέφαλο» και ο πόνος θα απομακρύνεται σταδιακά.

Μέθοδος εφαρμογής: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, όταν απαιτείται.

 

 1. Κατά ελμίνθων (No worms)

Οι περισσότερες εντερικές λοιμώξεις εισέρχονται στο σώμα μέσω της κατανάλωσης των άπλυτων φρούτων του, ανεπαρκώς μαγειρεμένου κρέατος και ψαριού, καθώς και λόγω των βρώμικων χεριών. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω στο σώμα μπορούν να εισέρχονται έλμινθες (σκουλήκια). Ζώντας στον ανθρώπινο οργανισμό οι έλμινθες τρέφονται με ιστούς του σώματος και απελευθερώνουν τοξικές ουσίες.

Στο πλαίσιο της δράσης του προγράμματος «Κατά ελμίνθων» το σώμα υποστηρίζεται και καθαρίζεται από αυτούς τους οργανισμούς. Το πρόγραμμα δεν έχει τοξική επίδραση στον οργανισμό.

Μέθοδος εφαρμογής: Με σκοπό την πρόληψη το πρόγραμμα χρησιμοποιείται μία φορά ανά 3 ημέρες. Πρέπει να γίνουν τουλάχιστον 10 χρήσεις. Μία φορά ανά 3 ημέρες συνιστάται να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το πρόγραμμα «Αποτοξίνωση».

 

 1. Υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής (Intimate health)

Μέσα προστασίας έναντι των σεξουαλικά μεταδιδόμενων μολύνσεων δεν μπορούν να παρέχουν πάντα την πλήρη ασφάλεια. Για να προστατεύσετε τον εαυτό σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα «Υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής», το οποίο συμβάλει στην πρόληψη ευρέως φάσματος σεξουαλικά μεταδιδόμενων λοιμώξεων.

Μέθοδος εφαρμογής: Το πρόγραμμα θα πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινά στη διάρκεια των 10-20 ημερών. Μία φορά ανά 3 ημέρες συνιστάται να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το πρόγραμμα «Αποτοξίνωση».

 

 1. Καθαρή λέμφος (Clean lymph)

Ένα από τα κύρια προγράμματα για τον καθαρισμό οργανισμού – «Καθαρή λέμφος». Το λεμφικό σύστημα όχι μόνο εξυπηρετεί την λειτουργία της εξουδετέρωσης επιβλαβών και τοξικών ουσιών , αλλά και καθαρίζει από τοξίνες τα όργανα και τους ιστούς. Σε διάφορες ασθένειες η ποσότητα των βλαβερών ουσιών πολλαπλασιάζεται, το λεμφικό σύστημα δεν προλαβαίνει να απομακρύνει τις ουσίες αυτές και υπάρχει περίπτωση να ξανασυμβεί και πάλι η τοξίνωση του οργανισμού. Το πρόγραμμα «Καθαρή λέμφος» έχει ως στόχο να επιταχύνει τον καθαρισμό της λέμφου, ενώ δεν επιβαρύνει το ίδιο το λεμφικό σύστημα. Συνιστάται να χρησιμοποιηθεί μια εβδομάδα πριν από το ταξίδι διακοπών, έτσι θα συμβάλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και θα αυξήσει την ικανότητα του οργανισμού να εγκλιματιστεί.

Μέθοδος εφαρμογής: Το πρόγραμμα συνιστάται να χρησιμοποιηθεί 1 φορά ανά 3 μέρες. Ταυτόχρονα με το πρόγραμμα «Καθαρή λέμφος» πρέπει να πίνετε το καθαρό πόσιμο νερό σε ποσότητα 1-1,5 λίτρα ημερησίως.

 

 1. Καθαρό ήπαρ (Clean liver)

Το ήπαρ είναι το βασικό όργανο, που εξουδετερώνει τις τοξικές και άλλες βλαβερές ουσίες, παράγωγα του μεταβολισμού. Το ήπαρ έχει μεγάλο φορτίο, και η λειτουργικότητα του με το χρόνο μειώνεται. Το πρόγραμμα «Καθαρό ήπαρ» πρέπει να χρησιμοποιείται με σκοπό την πρόληψη, ειδικά μετά από ολοκλήρωση των προγραμμάτων για την καταπολέμηση των παρασίτων και των μολύνσεων.

Μέθοδος εφαρμογής: Το πρόγραμμα χρησιμοποιείται 1 φορά ανά 3 μέρες. Ταυτόχρονα με το πρόγραμμα «Καθαρό ήπαρ» πρέπει να πίνετε καθαρό πόσιμο νερό σε ποσότητα 1-1,5 λίτρα ημερησίως.

 

 1. Καθαρά νεφρά (Clean kidneys)

Τα νεφρά απομακρύνουν από τον οργανισμό άχρηστο νερό και διαλυμένες ουσίες, που εκκρίνονται από όργανα και ιστούς. Είναι πολύ σημαντικό να παρέχουμε βοήθεια στα νεφρά, ειδικά κατά τη διάρκεια της εισβολής των λοιμώξεων, για να απομακρύνουν το συντομότερο δυνατό από το σώμα τις άχρηστες και επιβλαβείς ουσίες. Αυτό το πρόβλημα λύνει το πρόγραμμα «Καθαρά νεφρά».

Μέθοδος εφαρμογής: Το πρόγραμμα χρησιμοποιείται 1 φορά ανά 3 μέρες. Ταυτόχρονα με το πρόγραμμα «Καθαρό ήπαρ» δέον να πίνεται το καθαρό πόσιμο νερό σε ποσότητα 1-1,5 λίτρα ημερησίως.

 

 1. Αντοχή του ήπατος και των νεφρών (Liver & kidneys)

Το πρόγραμμα θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί κατά την κακοδιαθεσία (όταν το ήπαρ και τα νεφρά λειτουργούν πιο έντονα, προκειμένου να εξουδετερώνουν και να απομακρύνουν από τον οργανισμό τις τοξικές και επιβλαβείς ουσίες), καθώς και μετά από ολοκλήρωση των προγραμμάτων για τον καθαρισμό ήπατος και νεφρών. Ο στόχος είναι η διατήρηση της υγείας και λειτουργικότητας των οργάνων αυτών και η αποκατάσταση της αντοχής τους.

Μέθοδος εφαρμογής: Το πρόγραμμα χρησιμοποιείται 1 φορά ανά 3 μέρες. Ταυτόχρονα με το πρόγραμμα «Καθαρό ήπαρ» δέον να πίνεται το καθαρό πόσιμο νερό σε ποσότητα 1-1,5 λίτρα ημερησίως.

 

 1. Κατά του έρπητα (No herpes)

«Επιχείλιο κρυολόγημα» - είναι η πιο κοινή μορφή του έρπητα. Μπορεί επίσης να εκδηλώνεται σε διαφορετικά σημεία - στα γεννητικά όργανα, αυχένα, κεφάλι και στα χέρια, με τη μορφή μικρών φυσαλίδων και πληγών. Ο έρπης μπορεί να διεισδύσει στο νευρικό σύστημα, προκαλώντας μια ποικιλία διαταραχών. Εισερχόμενος στο ανθρώπινο σώμα, ο έρπης διεισδύει στα νευρικά κύτταρα και παραμένει εκεί, εμφανιζόμενος μόνο κατά τη μειωμένη ανοσία. Ο φορέας μπορεί να μεταδώσει τον ιό και στα άλλα άτομα με το φιλί, σεξουαλική επαφή, ακόμα και με απλή επαφή δέρμα με δέρμα.

Μέθοδος εφαρμογής: Το πρόγραμμα «Χωρίς έρπητα» συνιστάται να χρησιμοποιηθεί 2-3 φορές την ημέρα για μία εβδομάδα , και στη συνέχεια για 3 εβδομάδες-1 φορά την ημέρα. Μία φορά ανά 3 ημέρες συνιστάται να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το πρόγραμμα «Αποτοξίνωση».

 

 1. Όχι στα μονοκύτταρα (No protists)

Το πρόγραμμα προστατεύει από τις αρνητικές επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό πολλών μονοκύτταρων παρασίτων. Αυτά εισέρχονται στον οργανισμό μέσω βρόμικων χεριών, άπλυτων προϊόντων και άβραστου νερού. Το πρόγραμμα επηρεάζει την δομή των μονοκύτταρων οργανισμών με σκοπό την εξουδετεροσή τους. Η αυστηρή ακολουθία των κανόνων ατομικής υγιεινής και η τακτική χρήση του προγράμματος

«Όχι στα μονοκύτταρα» με σκοπό την πρόληψη, προστατεύουν τον οργανισμό απ’ αυτούς τους μικροοργανισμούς.

Μέθοδος εφαρμογής: Το πρόγραμμα συνιστάται να χρησιμοποιηθεί 1-2 φορές την ημέρα για 10-14 ημέρες. Μία φορά ανά 3 ημέρες συνιστάται να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το πρόγραμμα «Αποτοξίνωση».

 

 1. Κατά της κάντιντας (Candida stop)

Το πρόγραμμα προστατεύει τον οργανισμό από τη μόλυνση με το ένα γνωστό μύκητα όπως η κάντιντα. Αυτός ο μικροοργανισμός περιλαμβάνεται στην κανονική μικροχλωρίδα του εντέρου, κόλπου και του στόματος. Σε περίπτωση αδύναμου ανασοπιτικού, η κάντιντα αρχίζει να πολλαπλασιάζεται ενεργά και βλάπτει τον οργανισμό. Η πρόληψη της καντιντίασης χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα «Κατά της καντίντας» ομαλοποιεί την οξέο-αλκαλική ισορροπία και εμποδίζει την αναπαραγωγή του μύκητα.

Μέθοδος εφαρμογής: Το πρόγραμμα συνιστάται να χρησιμοποιηθεί 1-3 φορές την ημέρα για 2-4 εβδομάδες. Μία φορά ανά 3 ημέρες συνιστάται να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το πρόγραμμα «Αποτοξίνωση».

 

 1. Κατά του κολιβάκιλου (Colon bacillus)

Το πρόγραμμα είναι ικανό να καταστείλει τις αρνητικές επιπτώσεις του κολιβάκιλου και να αυξήσει την αντίσταση του οργανισμού στις επιπτώσεις του. Παθογόνα κολιβάκιλα, εισέρχονται στο ανθρώπινο σώμα με το κακής ποιότητας νερό και το κακώς μεγειρεμένο φαγητό σοβαρές δηλητηριάσεις. Το πρόγραμμα «Κατά του κολιβάκιλου» βοηθά στην προστασία του οργανισμού από επιβλαβείς επιβλαβείς μικροοργανισμούς, χωρίς να βλάπτει την εντερική μικροχλωρίδα.

Μέθοδος εφαρμογής: Το πρόγραμμα συνιστάται να χρησιμοποιηθεί καθημερινά για 10-20 ημέρες. Μία φορά ανά 3 ημέρες συνιστάται να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το πρόγραμμα «Αποτοξίνωση».

 

 1. Κατά της φλεγμονής (Anti-inflammat.)

Η φλεγμονή μπορεί να συμβεί με διάφορους τραυματισμούς ή με τις λοιμώξεις που προκαλούνται στο σώμα. Το πρόγραμμα «Κατά της φλεγμονής» βοηθά στην αποκατάσταση της ροής του αίματος και την αφαίρεση διάφορων τοξικών ουσιών, που παράγονται κατά τη διάρκεια της φλεγμονής. Έτσι, βελτιώνεται η παροχή οξυγόνου στους ιστούς και βελτιώνονται οι μεταβολικές διεργασίες, που θα συμβάλλουν στην ταχεία ανάπλαση.

Μέθοδος εφαρμογής: Το πρόγραμμα μειώνει την οξύτητα των φλεγμονωδών καταστάσεων και συνιστάται να χρησιμοποιηθεί 1-3 φορές την ημέρα. Με σκοπό την αποτοξίνωση μετά από τη χρήση προγράμματος πρέπει να επακολουθήσουν τα προγράμματα για τον καθαρισμό λέμφους, ήπατος και νεφρών.

 

"Η συσκευή DEVITA AP περιέχει προγράμματα με συγκεκριμένες συχνότητες για την εξουδετέρωση βακτηρίων, ιών, μυκήτων, καθώς επίσης και για μια μεγάλη γκάμα από παράσιτα.
Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί έχουν την δική τους συχνότητα η αλλιώς την προσωπική τους ιδιοσυχνότητα. Εάν συγχρονίσουμε αυτές τις συχνότητες ή τις δονήσεις επακριβώς, τότε οι μικροοργανισμοί θα απορροφήσουν αυτή την ενέργεια, σπάει το περίβλημά τους και πεθαίνουν.
Αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος κατά τον οποίο λειτουργεί η συσκευή DEVITA AP – παράγει ακριβώς αυτές τις συχνότητες που δονούν τους μικροοργανισμούς έως την εξόντωσή τους.
Αυτό στην πραγματικότητα είναι η αιχμή του δόρατος, η ιατρική του 21 ου αιώνα!"

Dr George Georgiou, International expert in bioresonance therapy